Mijn Blogs en Verhalen!

Stil staat hij voor zich uit te staren naar de schapen die in de verte door het gras scharrelen. Zijn handen heeft hij tot diep in zijn zakken gestoken en hij geeft geen reactie als ik hem gedag zeg. “BonjourLees verder!
Hee Johan, Ik ben niet zo goed in blogs schrijven, en al helemaal niet over ‘legendes’ maar ik waag toch een poging. Het is vandaag 25 april 2016, voor velen gewoon een datum, voor u zou dit uw 69’ste verjaardagLees verder!
De verdrukkende hitte die al de hele dag aanwezig was, was de koopman, die in zijn groentekraam stond, nu toch wel een beetje te veel aan het worden. Daarom staat hij zuchtend en kreunend op van zijn groentekraam en kijktLees verder!
Ik lig zwijgzaam in mijn ziekenhuisbed en  staar naar een vaas met rode en witte bloemen, ze kleuren fel af tegen het spierwitte plafon met die lampen boven mijn hoofd. Ze zijn vandaag neergezet door mijn moeder, om de boelLees verder!
Voordat ik de deur van mijn gammele oude schuur open, voel ik eerst even aan mijn rechter oor, en na de bevestiging van het feit dat het eerste sjekkie van deze dag aanwezig is, open ik  de deur waar deLees verder!
Ergens in een land hier ver vandaan. Nee, wat zeg ik, heel ver hier vandaan, leefde er eens een prinses. En natuurlijk was ze het allermooiste meisje van het hele land en was iedereen dol op het kleine prinsesje. EnLees verder!