FAQ

Zijn alle verhalen daadwerkelijk door uzelf bedacht en geschreven?
Ja, in principe wel. Al heb ik me zo nu en dan, natuurlijk wel door andere verhalen laten inspireren of door artikelen uit de krant of een website.  Een voorbeeld: ‘’dit verhaal,’’ is gebaseerd op vele artikelen die ik heb gelezen over deze ziekte, ik heb er een eigen versie van geschreven, met een  fictief persoon en gebeurtenissen, maar wel op de werkelijkheid gebaseerd. Ik zou nooit een verhaal klakkeloos overpennen, ik weet zelf immers hoeveel moeite het kost om een verhaal te schrijven en voor het eindelijk af is.

Hoe vaak kan ik een nieuw verhaal verwachten op de website?
Nou, om eerlijk te zijn hangt dit af van hoe geïnspireerd en gemotiveerd ik ben om te schrijven. Ik heb wel duizend en een onderwerpen in m’n hoofd zitten, maar een goed verhaal is  natuurlijk een tweede. Ook is het schrijven op dit moment echt gewoon puur een hobby en meer  niet. Veel andere amateurschrijvers verkiezen vaak de bestaande forums en of websites om hun verhalen op te posten, ik wilde dit in eigen beheer kunnen houden en verkoos daarom een volledig eigen website. Natuurlijk heb ik ook gewoon mijn privéleven, wat soms ook zijn pieken en dalen kent. Dus ja,  het kan voorkomen dat er zomaar een paar maanden ‘’stilte’’ ontstaat  op de website… Ik besef dat dit niet goed is wat betreft het bezoekersaantal, maar nogmaals, het schrijven blijft puur een hobby op dit moment.

Zijn uw verhalen voor alle leeftijden?
Ja en nee. De meeste zullen vrijwel geschikt zijn voor alle leeftijden. Toch ontkom ik er niet aan om ook verhalen met  veel sentiment, diepgang of een minder goede afloop te plaatsen. Ik wil verschillende genres aan bod laten komen, om mijn schrijversfantasie(om het zo maar even te noemen) volledig te kunnen benutten. Dus er kan zo nu en dan een verhaal bij zitten  die dan gewoon wat minder geschikt is voor de jeugd en of jonge lezers! Hiervoor wordt ten alle tijden gewaarschuwd. En in de toekomst komt er voor iedere leeftijdscategorie een logo!      

Mag ik uw verhalen op Facebook/Google+ zetten?
Alleen met een duidelijke vermelding naar deze website. Ook zou ik het waarderen als je mij daar dan even op de hoogte van brengt.

Ik heb een fout gevonden!!
Daar mag u me uiteraard op wijzen, tips, (opbouwende)kritiek en overige reacties worden gewaardeerd en kunt u doen via ’klik hier’ Zoals op de site vermeld, zijn reacties in verband spam uitgeschakeld. Ik vind het zelf ook jammer, want ik lees uw reacties graag, maar ik zie het niet zitten  iedere ochtend te  moeten beginnen met het verwijderen van reacties waarin ik weer een tof exemplaar van een of ander kledingmerk kan bestellen. Of nog erger.., van die blauwe ‘snoepjes’ en zo;-) Vandaar dat reacties zijn uitgeschakeld op het moment.

Schrijft u ook boeken?
Om jullie de waarheid te zeggen, weet ik het nog niet helemaal zeker. Ik ben zeker met een aantal projecten bezig, maar of dit zich ooit  tot een boek gaat vormen, durf ik nog geen volmondig ‘ja’ op te zeggen. Zoals al eerder gezegd is het schrijven een hobby, en of ik bijvoorbeeld de druk van het moeten werken aan een eventueel vervolg en of nieuw deel van een boek, wel wil hebben, weet ik niet… Wel ben ik bezig met een autobiografie, klik hier voor meer informatie daarover.

Plaats u ook verhalen van anderen op uw website?
Nee, momenteel niet. Ik sluit het niet uit in de toekomst, maar voorlopig nog niet.

Schrijft u ook verhalen op verzoek?
Nee, en dit ben ik voor als nog ook niet van plan.

Ik ben het totaal niet eens met uw column!
En terecht denk ik… We hebben gelukkig allemaal het volste recht om er een eigen mening op na te houden. Stuur me eventueel een e-mail en vertel me uw kant/mening van het verhaal.

Ik kom in uw column voor en ben het er niet mee eens en of het is onjuiste informatie. Ik eis een verwijdering, of een herstelbericht!
Dit kan uiteraard, via mail ben ik bereikbaar. Wilt u telefonisch contact, laat dit dan in de desbetreffende email weten.