Mijn boek

UPDATE!

Beste mensen, het manuscript is na veel schrappen, schaven en schuren, nu eindelijk af! En het is ook niet langer in mijn handen, maar in die van: Uitgeverij van Warven, waarmee ik er zo snel mogelijk een mooi boekwerk van hoop te maken!

Beste mensen,

Enige tijd terug al, liet ik op ‘DEZE  PAGINA’ weten waar mijn boek over zal gaan, en wat ik er o.a. daar nou precies mee wilde bereiken! Toch bleef het daarna stil rondom mijn boek en kreeg ik opnieuw vragen van mensen, of het ooit nog wel uit zou komen. Nou, ik kan u vertellen dat die stap in ieder geval dichterbij is dan ooit! Ik kan helaas nog niet helemaal in details treden, maar kan u al wel vast vertellen dat ik na veel vijven en zessen dan toch een uitgever heb gevonden! Via en samen met Uitgeverij van Warven, hoop ik het boek later dit jaar op de markt te brengen!

Schrappen.

Ik moet in het originele manuscript, echter wel de nodige tekst aanpassen, schrappen en of inkrimpen! Dit omdat het ‘teveel’ was geworden. 600 bladzijdes is voor een autobiografie veel te veel. Dus daarom ben ik momenteel druk bezig met deze taak! Hierdoor vallen er natuurlijk ook wel een aantal ideetjes, die ik met dit boek had, weg, maar ik ben er inmiddels wel achter dat ik misschien ook wel teveel wilde zeggen en doen! ‘Al doende leert men,’ is echter een toepasselijk gezegde, blijkt maar weer! Want ik had er niet eens erg in dat ik zoveel bladzijdes zou hebben in een papieren versie. Dus was was het toch wel een klein  *slik* momentje hoor, moet ik eerlijk toegeven. Denk je ein-de-lijk klaar te zijn met je manuscript, kan je weer vol aan de bak! Maar ja, dat is voor het goede doel, denk ik dan maar. 😉 Echter, de boodschap die ik mee wil geven blijft uiteraard behouden! Ook is de titel van het boek iets gewijzigd: ‘Gezicht achter het stempel.’  Dit omdat met ‘de stempel,’ het apparaat zelf wordt bedoeld, en het stempel, de afdruk is.